Eleprenor

Despre noi

In ElePrenor transformam visurile in realitate si ii ghidam pe tineri sa devina antreprenori și lideri de succes. Suntem o echipa tanara si entuziasta, plina de pasiune pentru a-i incuraja si inspira pe tineri sa-si descopere potentialul antreprenorial.
Intelegem ca lumea afacerilor poate parea intimidanta la inceput, dar noi suntem aici pentru a oferi resurse, mentorat si experiente practice care sa iti ofere increderea si cunostintele necesare pentru a-ti urma visul.
Inconjurati de profesionisti experimentati si mentori dedicati, te vom indruma catre succesul antreprenorial, construind astfel o comunitate a viitorilor lideri.

Vei invata cum sa creezi un plan de afaceri

În urma cursurilor de specialitate, vei învață cum sa creezi un plan de afacere, pe care vei avea sansa sa il si pui in practica.

Activitati de voluntariat

Pe langa informatiile teoretice, vei avea ocazia sa iti folosesti noile skill-uri dobandite in super activitati de voluntariat.

Întâlniri cu antreprenori de succes din Prahova

Vei avea oportunitatea sa stai de vorba cu unii dintre cei mai de succes antreprenori din Prahova, sa le pui intrebari si sa inveti din experientele si sfaturile lor.

Program lejer

Cu toate ca proiectul se va intinde pe perioada intreg anului scolar, Întâlnirile noastre vor fi stabilite in asa fel incat toti participantii sa poata ajunge, durata acestora va fi de aproximativ 2 ore.

Cursuri interactive, fizice, din diferite domenii

Un antreprenor necesita foarte multe cunostinte, iar aceste cursuri iti vor oferi cate putin din fiecare: management, psihologie, economie, marketing etc.

Premii uriase

Pe parcursul proiectului se va lucra atat in echipe, cat si individual. Premiile vor fi variate, de la excursii, pana la premii în bani și lucruri materiale.

“Nu există lift care să te ducă la succes, trebuie să folosești scările.”

– Zig Ziglar

Cele mai frecvente intrebari:

Toate cursurile si cele mai multe dintre activitati se vor tine la Anticaffe, în Ploiesti, Strada Nicolae Titulescu 40. 

NU, totul este GRATUIT. 

Programul va fi anuntat pentru fiecare luna, iar proiectul se va finaliza cu putin timp înaintea vacantei de vara. 

Initial comunicarea se va face pe mail, iar daca indeplinesti toate conditiile pentru inscriere, vei fi adaugat/a intr-un grup de WhatsApp. 

Desigur! Dupa ce ambii va veti inscrie, puteti lucra si impreuna atunci cand sunt activitati de echipa.